Brook Preloader

SIPOSPACK

Élelmiszeripari termékek csomagolóanyag gyártása, Környezettudatos csomagolóanyagok, egyedi igényekre szabott szolgáltatás, tervezéstől a logisztikáig.

BŐVEBBEN +36 30 941 2970

IPRINT

Használd a terméked csomagolását marketing kommunikációs eszközként. Digitális és Flexó nyomtatás, akár kis és közép szériás mennyiségekre, legyen terméked sokszínű velünk!

BŐVEBBEN +36 23 820 607

InterAgri

Ingatlanfejlesztés és bérbeadás (raktárhelységek) 2010 óta Herceghalmán.

BŐVEBBEN +36 23 530 828
about images

A SIPOS CSOPORTRÓL

Szeretjük a szakmánkat. Ahogy a színtelen ipari alapanyagokból valódi termékekhez fűződő, élettel teli színes csomagolóanyagok készülnek. Együtt élünk partnereinkkel. Együtt álmodunk, tervezünk, gyártunk. Együtt örülünk a sikereknek. Mert a mai világban a csomagolóanyagnak hatalmas szerepe van egy egy termék sikerében. Sipos csoport, Sipospack… családunk nevét adjuk mindehhez. Harminc év történetét, szaktudását, amióta a vállalkozásunkat építjük. Talán ez a legnagyobb garancia, amit adni lehet. Talán ezért is alakulnak az üzleti kapcsolatok valódi, erős kötelékké. Minden egyes terméknek története van. Ezeket a történeteket együtt írjuk partnereinkkel, akik az általunk gyártott csomagolóanyagokban értékesítik a termékeiket. Nem csak gyártjuk a csomagolóanyagokat. Tervezzük és nyomon is követjük. Ha tudjuk, akkor az értékesítést segítjük. Amit csak lehet. Bizalmi kérdés, mintha a gyermekeiket bíznánk ránk. Mi úgy vigyázunk erre a bizalomra, mint a szemünk fényére. Szívvel, lélekkel.

VIDEÓ RÓLUNK

Élelmiszer ipari termékek csomagolóanyag gyártása, Környezettudatos csomagolóanyagok, egyedi igényekre szabott szolgáltatás, tervezéstől a logisztikáig.

Használd a terméked csomagolását marketing kommunikációs eszközként. Digitális és Flexó nyomtatás, akár kis és közép szériás mennyiségekre, legyen terméked sokszínű velünk!

Bővebben