Brook Preloader
Multipurpose

Gyakran, amikor marketingesek előrukkolnak az egyedi vagy személyre szabott csomagolástervezés ötletével, sokan úgy vélik, az ilyen jellegű kivitelezések hatalmas költséggel és bonyodalmas megvalósítási folyamatokkal járnak. Volt, amikor így volt, azonban a modern technológiájú digitális nyomtatás térhódításának köszönhetően már nem kell gigavállalatnak lenni ahhoz, hogy személyesen szólítsuk meg vásárlóinkat a csomagolásunkkal.

A digitális nyomtatás technológiája

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. Az IPrint nyomdánk és legmodernebb technológiánk által az előkészület azért igényel kevesebb erőfeszítést, mert nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

Ebben a posztban szeretnénk néhány ötletet adni olvasóinknak, milyen sokszínűen alkalmazhatóak a digitálisan tervezett személyre szabott csomagolások. Gyárunkban számos különböző termék csomagolásának elkészítését vállaljuk. A Sipos DESIGN erre specializálódott csapatának nem csak az fontos, hogy a termékek minőségmegőrző csomagolásba kerüljenek, hanem az is, hogy látványos, vonzó megjelenésükkel eredményesebben tudják megszólítani a vásárlókat.

1. Corona Extra, különleges ízvilág, egyedi csomagolás

2. A Túró Rudi különleges csomagolása anyák napjára

3. Airwaves rágó névre szóló csomagolása

4. A Pick Szeged szurkoláshoz készített PICKSTICK terméke

5. A KitKat barátokkal való megosztásra ösztönző csomagolása

6. Nekem a Balaton különböző kolbász csomagolásai

7. Az Axiál Spotify linkkel ellátott csomagolása

8. A Pöttyös szurkoláshoz gyártott csomagolása

9. A SIPOS Design egyedi hamburgerhús csomagolása

10. A K&K Family szurkolói saláta mixe

Ha szeretnél inspirációt nyerni ahhoz, hogy milyen csomagolást válassz termékednek, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Kategóriák
Archivum