Brook Preloader
Multipurpose

A digitális nyomtatásnak köszönhetően számtalan kreatív megoldás közül választhatunk, amikor a termékünk csomagolástervezésre kerül a sor. Az előző írásunkban arra mutattunk példákat, hogy az egyedi és személyre szabott csomagolás gyártása könnyen elérhetővé vált a kisebb vállalatok számára is a digitális technológiák hétköznapivá válásával.

Azonban nem csak a csomagolások perszonalizációja nyújt egyedi élményt a vásárlók számára. Ezt úgy is elérhetjük, ha tervezéskor olyan megjelenést hozunk létre, amely több terméken átívelve globálisan ad ki valamilyen képet, és a termékek egymással kommunikálva fedik fel rejtett arculatukat.

A Sipos DESIGN és az IPrint csapata több ilyen elképzelést is megvalósított már, és ezekből szeretnénk bemutatni néhányat, hogy inspirációul szolgáljon bármely terméktulajdonos számára.

#1 Bácskai Ízek Almachips, két csomagolás, egy szív

#2 Zokni & Tötyi’s 3 féle csomagolásának kommunikációja

#3 HUNGARISKA túrójának termékeken átívelő csomagolása

#4 PRO / TE / IZOM 3-as csomagolásarculat

#4 Különleges Párizsi formatervezés, kommunikáló kínálótálca

#4 A TeaMo! doypack csomagolása

Ha szeretnél inspirációt nyerni ahhoz, hogy milyen csomagolást válassz termékednek, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Kategóriák
Archivum