Brook Preloader
Multipurpose

Február 10-én ezzel a fő kérdéssel foglalkozott a közel 2 órás élő bejelentkezés és online tárlatvezetés során a SIPOS OnLive 4P+Packaging a Siposgroup egyik tagja, az Iprint 4 You herceghalmi telephelyén.

Észrevetted, hogy egyre fontosabbá vált, hogy terméked figyelemfelkeltő legyen és megszólítsa vásárlóidat?

Dankó Laura műsorvezetésével ebben nyújtott segítséget Gerely Gábor, a Sipos Group kereskedelmi vezetője, Hanzély Zsolt, az Iprint digitális üzletág vezetője, illetve Guillermo Font, a HP Brand and Agencies Lead EMEA egyik vezetője, aki egyenesen Spanyolországból jelentkezett be, így kibővítve a jól ismert marketing mix elemeit. Megfogalmazódott egy ötödik összetevő is: az EGYEDI CSOMAGOLÁS.

Továbbá beszélgettünk az Almachips ügyvezetőjével, Bányai Áronnal, aki elmeséli, ők hogyan tapasztalhatták meg a korszerű, eladható csomagolás erejét, melynek segítségével ma már akár a benzinkutakon is találkozhattok velük.

Fontos, hogy a környezetbarát csomagolás jelentőségén túl, nagy hangsúlyt fektessünk a digitális technológiáknak köszönhető sokszínűségre, változatosságra, perszonalizációs lehetőségekre is.

A nézők megismerkedhettek innovatív és sokszínű megoldásokkal, melyeknek köszönhetően a márkahűség értékén felül, valódi vásárlási élményt is nyújthatsz fogyasztóidnak.

Az eseményen több hazai termékgyártó és leendő vállalkozó vett részt, akik egyedi és izgalmas megjelenésű termékeket varázsolnának a boltok polcaira, és sokszínű, rugalmas, mégis gazdaságos lehetőségeket keresnek.

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, nézd vissza videónkat:

Jó szórakozást és sikeres vállalkozást kívánunk!

Kategóriák
Archivum