Brook Preloader
Multipurpose
Idén is megrendezte hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóját az Axiál cégcsoport (Bővebben róluk ITT olvashatsz), melyet ezúttal nem személyesen, hanem az online térben láthattak partnereik.
 

A koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőség a találkozásra, éppen ezért nagy hangsúlyt helyeztek a szervezésnél arra, hogy élményt adjanak nézőinknek. Ezt a célt szolgálta a profi módon kialakított stúdió, a rendezvény alatt beküldhető szelfik és az egyedi csomagolású AXICORN is.

Az összesen 3500 db AXICORN termékcsomag egy pörkölt, sós kukoricát rejtett magában – a nagy sikert aratott ropogtatnivalókról a Mogyi Kft. gondoskodott -, és három különféle kreatív csomagolással készült, melyek egytől egyig a rendezvény követésére, valamint a jóízű falatozásra sarkallták a fogyasztókat.

Íme a három különféle kreatív ösztönző mondata, melyeknek senki nem tudott ellenállni:

– Kukoricázzon velünk!; 

– Pop & Korn – Hangolódj ránk!; 

– Arasson sikert!

Az összes elkészült csomagból több száz névre szóló volt, valamint minden névből kettőt gyártottak le „egyet tegyél el, egyet meg egyél meg” alapon.

A névre szóló csomagolás mellett a tervező csapatunk az úgynevezett „okos csomagolást” is alkalmazta, ami még magasabb fogyasztói élmény nyújtását tette lehetővé, ugyanis egy QR-kód segítségével összekötötte a fogyasztót az AXIÁL Kft. Spotify zenei listájával. Hozzánk, a SIPOS Csoporthoz tartozó Iprint nyomdának köszönhetően készültek el a sós kukoricák csomagolóanyagai a Magyarországon egyedülálló Hp indigo 20000 digitális nyomdagéppel.

Az alábbi videóban rövid betekintést nyerhet, hogyan is történtek a munkálatok:

 

 

Kategóriák
Archivum