Brook Preloader
Multipurpose

Egy nagyon szimpatikus és igazán elhivatott Úrral, a PetChef egyik tulajdonosával, Éles Gáborral készítettünk egy rövid interjút.

Kérlek mutasd be a Petchef-et pár mondatban. Hogyan jött számotokra az ötlet, hogy megkönnyítsétek sok-sok gazdi életét?

A PetChef a kutyaeledelek teljesen új generációját hozza el a gazdik és kutyusaik számára. Eledeleinket frissen főzzük 100%-ig természetes és emberi fogyasztásra alkalmas húsokból, zöldségekből és superfoodok-ból, adalék-, GMO- és gluténmentesen, majd házhoz szállítjuk azokat az ország egész területén, napi adagokba kiporciózva a kutyusok számára. A receptek dr. Varga József állatorvos szakmai iránymutatása alapján készültek. Mindig is igyekeztünk főzni a saját kutyusaink számára, de munka és család mellett ez egyre nehezebben volt kivitelezhető. Miután azt tapasztaltuk, hogy más gazdik is ezzel a problémával küzdenek, megláttuk benne a lehetőséget és belevágtunk a PetChefbe.

Mi az igazi motiváció számotokra?

Nagyon izgalmas folyamat felépíteni a semmiből egy terméket és a szolgáltatást ami köré épül. Ha valaki gyártással, illetve előállítással foglalkozik, az tudja hogy mennyi nehézséggel és kihívással szembesül nap mint nap, amit mindig meg kell oldani valahogy. Nálunk sincs ez másképp, így sosem unatkozunk. Nagyon jó érzés látni, hogy a gazdik mennyire meg vannak elégedve velünk és mindig óriási élmény, ha egy-egy kutyusnak a mi ételeinktől javul az állapota, legyen az allergia vagy máj-, illetve vese problémák.

Dekoratív, szép, minőségi csomagolásokban jutnak el a vásárlókhoz a termékeitek. Mi volt a fő szempont ezek kiválasztásában?

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és ez nem csak az ételekre értendő, hanem minden egyébre amivel a vásárló találkozik a szolgáltatás kapcsán, így a csomagolás is. Igyekeztünk a legjobbat megtalálni a lehető legjobb áron, valamint fontos szempont volt a rugalmasság és a flexibilitás a beszállító részéről is.

Megvagytok elégedve a mostani csomagolás kialakítással? Megvagytok elégedve a mostani beszállítótókkal a Sipospack kft.-vel?

Igen, az előbb felsorolt szempontoknak a Sipospack kft. maradéktalanul eleget tesz és reméljük, hogy hosszútávon számíthatunk rájuk.

Terveztek esetleg valami újítást, új terméket a jövőben?

Az idei projekt az üzemünk kapacitás bővítése lesz, valamint szeretnénk kijönni egy új, nagyon különleges hatodik ízzel is, de egyelőre nem szeretnénk lelőni a poént. Minden esetre rendkívül izgalmas évnek nézünk elébe.

Videó a PetChef alapítóival: https://www.youtube.com/watch?v=emKfkwcoE6U

Kategóriák
Archivum